Адреса:
Булевар Деспота Стефана
Београд, Србија
Eмаил:
info@novolicesrbije.rs

ПАРАНДИЛОВИЋ: ПРЕДЛОЖИЋУ КОЛЕГАМА ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ ДА ИЗАЂЕМО НА ИЗБОРЕ

Парандиловић: Предложићу колегама из опозиције да изађемо на изборе.

Фото: Амир Хамзагић/ Nova.rs

Посланик коалиције Србија против насиља и председник странке Ново лице Србије Милош Парандиловић изјавио је данас да ће колегама из опозиције предложити да се изађе на изборе који ће бити одржани 2. јуна. Парандиловић је агенцији Бета казао да је одлука Ане Брнабић и Александра Вучића да се 2. јуна обједине сви градски и локални избори очекивана.

“Бојкот избора је бесмислен. Сматрам да опозиција мора да се бори. Нико за Србијом неће заплакати ако нама до ње није стало. На седници председништва Србије против насиља предложићу да учествујемо на изборима 2. јуна”, рекао је он.

Упитан да ли очекује да ће власт применити препоруке ОДИХР-а о изборним условима, Парандиловић је рекао да ће Српска напредна странка (СНС) у пракси и даље с проводити терор и да је опозицију довела пред свршен чин.

“Терор је механизам владавине Вучића и СНС-а, и све остало ће бити шминка за Европу и свет. Под Вучићем и СНС-ом у Србији никада неће бити демократских избора. Они су обједињавањем избора за 2. јун одрадили још један маневарски потез рачунајући да опозиција не сме себи да дозволи луксуз да бојкотује још једне локалне изборе јер би то значило убиство у појам опозиционог бирачког тела”, оценио је он.

Парандиловић је рекао да опозиција с “брзом и експресном” кампањом и с јаким кандидатима за градоначелнике и председнике општина може да победи СНС у Београду и у још десетак градова и општина.

One comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *