Адреса:
Булевар Деспота Стефана
Београд, Србија
Eмаил:
info@novolicesrbije.rs

СНС УНИШТАВА БАЊЕ АНЕМИЈУ И ЧИГОТУ – ЦИЉ ДА ИХ КУПИ МИЛЕНИЈУМ ТИМ

СНС УНИШТАВА БАЊЕ АНЕМИЈУ И ЧИГОТУ – ЦИЉ ДА ИХ КУПИ МИЛЕНИЈУМ ТИМ

Претходних месеци стигла је наредба из врха СНС где је здравственим установама практично забрањено да пацијенте шаљу центрима у Чиготи и Анемији. Реч је о две бање на територији општина Чајетине и Ивањице. Прилив пацијената који се шаљу на рехабилитацију свео се на петину уобичајеног броја. Разлог који запослени помињу наизглед делује бизарно, а то је, по изјавама запослених, зато што директори ових установа нису по вољи директорке РФЗО Сање Шкодрић, за коју се тврди да координише свим акцијама. Међутим, радници оправдано стрепе да је у питању сценарио који је виђен у Врањској бањи, коју је на крају купио Миленијум тим – изјавио је Милош Парандиловић, народни посланик и председник Новог лица Србије.

Да подсетим јавност на законску обавезу да су болнице и домови здравља дужни да пацијенте шаљу у најближу бању а не у Рибарску што је сада случај. Страх запослених је оправдан, број лица која се упућују на рехабилитацију у ове две бање пада из дана у дан, а здравствене установе које треба да упућују пацијенте на рехабилитацију ћуте као заливене. Подсећања ради исти сценарио задесио је и Врањску бању, која је системски уништавана и на крају је завршила у рукама Миленијум тима – додаје Парандиловић.

Напредњаци дефинитивно желе да разоре ову земљу и све што су у њој затекли како би након пада са власти били већински власници Србије и како би онима који долазе после њих оставили прах и пепео. Морамо их у томе спречити и као опозиција штитити сваког појединца и установу на које се обрушио Вучићев картел – закључује Парандиловић.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *